It is currently Tue Sep 30, 2014 11:58 pm


All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Register for Windows Forums


New posts Register

Register for Windows Forums now to gain access to: post messages, download free books, competitions for great prizes, and get to know others. Members also see NO ADVERTS. Join today!




 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 
Message Author
 
 Post subject: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Tue Sep 07, 2010 1:30 pm 

Hi


I been trying to start windows 7 64 service indexing and wasn't able.
I've tried starting at services and is already automatic, also I turn it on at controlpanel- programs&features-turn on windos features and the box is checked.

when I tried indexing troubleshooting i get the following error:

package id: searchdiagnostic
path: C:\Windows\diagnostics\system\Search
error code: 0x8E5E0247
source: engine
User: User-PC\user
context: elevated

thanks


Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
New Kid on the Block
New Kid on the Block

Joined: Tue Sep 07, 2010 1:18 pm
Posts: 1
Thanks given: 0 times
Thanks received: 0 times
Location: chile
 Profile E-mail  
 
Offline
 
 Post subject: Re: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Tue Sep 21, 2010 10:48 am 

the solution have been given to you , Private Message



_________________
Image
Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
Moderator
Moderator
Content Contributor
Content Contributor

Joined: Sun Dec 21, 2008 4:04 pm
Posts: 313
Thanks given: 7 times
Thanks received: 25 times
Location: Lebanon-Beirut
OS: 8 RT
 Profile E-mail  
 
Offline
 
 Post subject: Re: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Tue Sep 21, 2010 12:38 pm 
For this post the author Stu has received gratitude : KOREA7

Would you mind sharing the solution so others can benefit? :D



_________________
Image
Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
Site Admin
Site Admin
Windows Guru²
Windows Guru²

Joined: Sat Jun 07, 2008 9:08 am
Posts: 3186
Thanks given: 375 times
Thanks received: 441 times
Location: 0x7C00
OS: 8 RT
 Profile E-mail  
 
Offline
 
 Post subject: Re: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Tue Sep 21, 2010 4:20 pm 

yea well , lool , i was intending to send it in here , but for some reason every time i press the Submit button it was redirecting me to the forum page , it's not my Cache problem i already tried it on diff OS ! via Virtual machines ..! anyways here it is :

These Are the steps you should make at you OWN RISK in order to solve your problem , and it's already been tested/working by myself :

1. Open the Start Menu.

2. In the white line (Start Search) area, type regedit and press Enter.

3. If prompted, click on Continue in the UAC prompt.

4. In regedit, go to:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Search

5. In the right pane, right click on SetupCompletedSuccessfully and click on Modify.
Change It's Value To "1". -Without Quotes
NOTE: If SetupCompletedSuccessfully is not there, then in the right pane, right click on a empty area and click on New and DWORD (32 bit) Value. Type SetupCompletedSuccessfully and press Enter.

PS : do not try to edit any other registery value , it will lead to major problems , and if the Upper case didnt work , try repairing your windows using a windows DVD , IF the problem still install a CLEAN version of the windows , DO NOT TRY TO UPGRADE , cause it might lead to data loss

cheers , hope it will help



_________________
Image
Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
Moderator
Moderator
Content Contributor
Content Contributor

Joined: Sun Dec 21, 2008 4:04 pm
Posts: 313
Thanks given: 7 times
Thanks received: 25 times
Location: Lebanon-Beirut
OS: 8 RT
 Profile E-mail  
 
Offline
 
 Post subject: Re: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Mon Sep 27, 2010 6:09 pm 

XxBizxX wrote:
yea well , lool , i was intending to send it in here , but for some reason every time i press the Submit button it was redirecting me to the forum page , it's not my Cache problem i already tried it on diff OS ! via Virtual machines


Off topic: Is it still doing this? If so (and if you haven't already), please open a topic (with as much details as possible) in the bugs forum so I can look into it.



_________________
Image
Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
Site Admin
Site Admin
Windows Guru²
Windows Guru²

Joined: Sun Mar 02, 2008 8:33 pm
Posts: 2813
Thanks given: 424 times
Thanks received: 213 times
OS: 8 Pro
 Profile E-mail  
 
Offline
 
 Post subject: Re: windows 7 indexing not starting
New postPosted: Mon Sep 27, 2010 6:24 pm 
For this post the author XxBizxX has received gratitude : KOREA7

Quote:
Off topic: Is it still doing this? If so (and if you haven't already), please open a topic (with as much details as possible) in the bugs forum so I can look into it.


-nope it was once only !!



_________________
Image
Years of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membershipYears of membership
User avatar
Moderator
Moderator
Content Contributor
Content Contributor

Joined: Sun Dec 21, 2008 4:04 pm
Posts: 313
Thanks given: 7 times
Thanks received: 25 times
Location: Lebanon-Beirut
OS: 8 RT
 Profile E-mail  
 
Offline
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 6 posts ] 

All times are UTC - 5 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 15 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to: